Carl Emil Petersen Solo

Carl Emil Petersen afslutter denne weekend sin første turné med sit nye backingband, efter at han i foråret forlod Ulige Numre, der i samme forbindelse gik i opløsning. Sangeren og sangskriveren er dog klar med nye koncertdatoer til februar og marts, men næste gang vil han drage ud på landevejen helt alene, kun med sin guitar under armen.

 

"Jeg har altid haft lyst til en dag bare at pakke en bil og tage af sted på egen hånd. Spille mine sange, præcis som jeg skriver dem, kun mig og en akustisk guitar. Til vinter sker det endelig: Jeg tager på min første omfattende soloturné i hele landet," udtaler Carl Emil Petersen.

Petersen udsendte i oktober sit første soloalbum, Natradio. Udspillet fik en pæn firstjernet anmeldelse af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der blandt andet skrev: "Som sangskriver er Carl Emil Petersen altid sikker i sit budskab med indlagt skrøbelighed i sin levering. Det er den melankolske storbypoet, og han har stadig let ved at lyde som en dansk sommernat. Her klinger Natradio og Edderkop rent under nattens beskyttende vinger, hvor han befinder sig på sikker grund

Carl Emil Petersen fulgte albummet op med en turné, som GAFFA anmeldte på Atlas i Aarhus. Her uddelte anmelder Camilla Palmann hele fem stjerner med følgende konklusion: "Noget tyder på, at Carl Emil har fundet sig et sted at stå – uden at flygte fra fortiden, men ej heller frygte noget for fremtiden."

Fredag den 23 marts 2018 kl. 20:00

Nordborg Slots Efterskole, Slotsgrunden 1, 6430 Nordborg

Billetpris: kr. 130,- + gebyr

Køb din billet hos Nordborg Boghandel eller HER  

Olferts Venner cvr. 32388000
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk