PETER BELLI: SIDSTE TUR MED BANDET Siden dengang i 60erne hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 – og i en alder af efterhånden 73 år, har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. 

Efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig. Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band – og derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tur rundt til spillesteder og festivaler.” Peter Belli lægger vægt på at han ikke stopper helt med musikken: ”Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret – og begge dele holder jeg nødigt op med... Men altid at være klar til at rykke ud – eller skulle sætte mig op til at indspille fulde albums, det siger jeg farvel til nu. Og gør det forhåbentlig med et rigtig godt album og nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise…”

Kom og oplev Peter Belli og De rejsende en sidste gang.

Nordborg Slot, Slotsgrunden 1 6430 Nordborg

Fredag den 20 oktober 2017

Koncertstart 20:00

Slagter Nielsen skærer for fra kl. 18:00

Billetpriser:

Koncert:  kr. 250,- plus gebyr

Koncert med mad: kr. 395,- plus gebyr(Skal bestilles inden den 18 oktober)

Billet ved indgang kr. 275,-

Køb din billet her

Olferts Venner cvr. 32388000
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk